Skip to main content
3-driver in-ear monitors

Διαύγεια μεσαίων συχνοτήτων

Τα αγαπημένα από όλους τους τραγουδιστές και μουσικούς!

Απόλαυσε τα live σου με τα πλέον αξιόπιστα Soundz MUSE

Τα Soundz Muse V2 in ear monitors είναι τα ιδανικά ακουστικά για όλους τους performers που χρειάζονται αξιόπιστο και δυνατό ήχο, σε κάθε είδους περίσταση. Οι 3 υψηλής απόδοσης BA drivers, με την τεχνολογία Complex  crossover σε επιλεγμένες συχνότητες, προσφέρουν όγκο και δύναμη στις χαμηλές και χαμηλο-μεσαίες συχνότητες, ισορροπία στις μεσαίες και αέρινα πρίμα. Οι μουσικοί θα αγαπήσουν το “σώμα” που θα έχει το όργανο τους μέσα στη μίξη, ενώ οι τραγουδιστές θα βρούνε την απαραίτητη “δύναμη” που χρειάζονται στο μικρόφωνο τους. Και όλα αυτά, στην πιο προσιτή τιμή!

Ακριβώς όπως ένα καλό όργανο έχει την ικανότητα να σε εμπνέει και να σε ωθεί πέρα από τις συνήθεις δυνατότητές σου, τα MUSE v2 θα αναδείξουν τον καλύτερό σου εαυτό, σε κάθε live παράσταση!

Used by the famous

 • 200
 • 200
 • 200
 • 200
 • 200
 • 200
 • 200
 • 200
 • 200
 • 200
 • 200
 • 200
 • 200
 • 200
 • 200
 • 200

  Συνδύασε τα Muse με τα ambient filters

  H τεχνολογία EDGE της Soundz, χρησιμοποιεί 3 διαφορετικά φίλτρα με μια μοναδική τεχνολογία μεμβράνης. Η μεμβράνη αυτή λειτουργεί σαν δεύτερο τύμπανο και απορροφάει όλη την πίεση του ήχου από τα αυτιά. Διευρύνει τον ήχο, μειώνοντας το αίσθημα της απομόνωσης, εξαλείφοντας σχεδόν την κούραση που αισθάνεστε ύστερα από πολύωρη ακρόαση. Τα -10dB φίλτρα παρέχουν μέγιστο ambient ήχο, προσφέροντας την απόλυτη επαφή με τον κόσμο, προστατεύοντας παράλληλα την ακοή. Τα -17dB προσφέρουν μέτριο ambient ήχο και κυρίως pressure relief, ενώ παράλληλα παρέχουν μέγιστη προστασία από εξωτερικούς θορύβους. Τα total block φίλτρα, κλείνουν τον εξαερισμό.

  Νιώσε ασφαλής

  με την υπηρεσία 24h pro support

  Με το που μας ενημερώσεις ότι κάποιο από τα in-ear monitors αντιμετωπίζει πρόβλημα, μέσα σε 24 ώρες θα φροντίσουμε να σου στείλουμε Universal in-ear monitors αντικατάστασης, με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με αυτά που έχεις, έως ότου να επιδιορθώσουμε τα δικά σου. Έτσι δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς αυτό το απαραίτητο εργαλείο της δουλειάς σου!

  Διάβασε την πολιτική υποστήριξης

  Soundz 3D Perfect Fit ™ Tech

  Σκανάρουμε, σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε τα in-ear monitors στα μέτρα των αυτιών σου, χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης για την πιο άνετη εφαρμογή στο αυτί

  Ενίσχυσε τις επιδόσεις σου!

  Τα MUSE μπορούν να σε βοηθήσουν να αποδίδεις καλύτερα σε κάθε ζωντανή παράστασή σου. Είτε είσαι τραγουδιστής, μπασίστας, κιθαρίστας ή παίζεις πλήκτρα, τα MUSE custom in-ear monitors θα σου παρέχουν όλη την ένταση, τον όγκο σε όλες τις συχνότητες και την καθαρότητα του ήχου που θα χρειαστείς!

  “Music can change the world.”

  Beethoven

  Αλλάζουμε τα δεδομένα του ήχου

  Οι μοναδικές μας τεχνολογίες
  Με την τεχνολογία τρισδιάστατου σχεδιασμού Isolate , διασφαλίζουμε ότι κάθε εκτυπωμένο in-ear monitor παρέχει την καλύτερη δυνατή απομόνωση, μπλοκάροντας έως και 35 dB εξωτερικού θορύβου!
  Μεγιστοποιούμε την απόδοση των drivers, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Complex ™, την πιο αποτελεσματική τεχνολογία σχεδιασμού δικτύων crossover. Έτσι, πετυχαίνουμε ισορροπημένο ήχο, εξαλείφοντας προβλήματα όπως Διαφορά φάσης, THD, αντιστοίχιση L & R
  Σκανάρουμε, σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε τα in-ear monitors χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Perfect Fit , μία καινοτόμα τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης για την πιο άνετη εφαρμογή στο αυτί
  H τεχνολογία Edge ™ της Soundz χρησιμοποιεί φίλτρα με μια μοναδική τεχνολογία μεμβράνης. Αυτά διευρύνουν τον ήχο, μειώνοντας το αίσθημα της απομόνωσης, εξαλείφοντας σχεδόν την κούραση που αισθάνεστε ύστερα από πολύωρη ακρόαση. Τα -10dB φίλτρα παρέχουν μέγιστο ambient ήχο, τα -17dB προσφέρουν κυρίως pressure relief ενώ τα total block κλείνουν τον εξαερισμό.

  Σχεδίασε τα δικά σου με στυλ

  γίνε δημιουργικός

  απίστευτο σύστημα καλωδίου.

  Αδιάβροχο και ισχυρό.

  Το Premium 2-pin καλωδιακό σύστημα Soundz έχει πιστοποίηση IP67 και προσφέρει ό, τι ακριβώς χρειάζεται ένας μουσικός! Προστατεύεται από τον ιδρώτα, τα νερά και είναι τρομερά αξιόπιστο!

  Tο καλώδιο είναι χειροποίητο και κατασκευάζεται αποκλειστικά για τις δικές μας ανάγκες με τις καλύτερες τεχνολογίες παραγωγής καλωδίων και με τα πιο ποιοτικά υλικά.

  Η υφή του είναι σαν μετάξι ενώ το μήκος του είναι 1,25 μέτρο, αρκετό για να φτάσει άνετα σε έναν ασύρματο πομπό στη ζώνη σου, ιδανικό για επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές.

  Νόμιζες ότι ο ήχος δεν θα μπορούσε να ακούγεται καλύτερα!

  Ένα μόνιτορ με υψηλή τεχνολογία

  Μπάσα-μεσαία

  Double BA driver

  Ένας διπλός vented driver είναι υπεύθυνος για τα δυνατά μπάσα και ιδανικά μεσαία των Soundz Muse.

  Πρίμα

  Single BA driver

  Ένα ύψηλής ποιότητας τουίτερ είναι ευπεύθυνο για τα αέρινα πρίμα.

  Crossover network

  Complex

  Δύο δρόμων crossover design

  Φίλτρα ήχου

  Τα ηχητικά μας φίλτρα είναι τοποθετημένα μέσα στα σωληνάκια ήχου σε συγκεκριμένες θέσεις και σκοπός τους είναι να ρυθμίζουν και να βελτιώνουν την ηχητική απόκριση στα δεδομένα του κάθε μοντέλου μας.

  3D εκτυπωμένα κελύφη

  Φτιαγμένα για τα αυτιά σου

  Κάθε κέλυφος εκτυπώνεται τρισδιάστατα από βιοσυμβατές ρητίνες υψηλής ποιότητας. Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται ώστε να εφαρμόζει τέλεια στο αυτί σου προσφέροντας απαράμιλλη άνεση και απίστευτη απομόνωση!!

  Καλώδια

  Χρησιμοποιούμε μόνο χάλκινα καλώδια διπλής επίστρωσης χαλκού & υψηλής απόδοσης, χωρίς κάδμιο, νικέλιο ή βηρύλλιο.

  Σύστημα σύνδεσης καλωδίου

  Βελτιώνει την αντοχή

  Το σύστημα σύνδεσης καλωδίου των Soundz έχει σχεδιαστεί ειδικά για την πιο αξιόπιστη σύνδεση με έμφαση στη σταθερότητα της δύναμης έλξης, και στην υψηλή αντοχή. Είναι επίσης σφραγισμένο με βαθμολογία IP67!

  TECH SPECS

  • Driver Type/Count

   3 Sonion BA drivers per side

  • Driver Configuration

   1 high, 1 double low-mid

  • Frequency Response

   18Hz – 18kHz

  • Sensitivity

   120 dB/mW

  • Impedance

   16 Ohms @ 1kHz

  • Crossover

   Electrical 2-Way crossover

  • Bores

   Two bores

  • Isolation

   Up to -35 dB

  Headroom

  7/10

  Brightness

  8/10

  Imaging

  6/10

  Depth

  6/10

  detail

  6/10

  Κατασκευάζονται Περήφανα στην Ελλάδα

  Κάθε ακουστικό Soundz σχεδιάζεται, εκτυπώνεται και κατασκευάζεται πλήρως στην Ελλάδα, με τα ποιοτικότερα υλικά και εξαρτήματα της αγοράς